تبلیغات در گوگل

با گوگل ادوردز در کمتر از یک روز صفحه اول گوگل باشید!

سئو پروسه ای زمان بر و پر هزینه است ولی شما با استفاده از تبلیغات گوگلی می توانید در کمترین زمان در صفحه اول گوگل باشید و فروش آنلاین خود را آغاز کنید. این نوع تبلیغات هیچ هزینه ای از شما بابت نمایش تبلیغ دریافت نمی شود و هزینه فقط برای کلیک های زده شده بر روی تبلیغ شما می شود.

تیم شاهراه دیجیتال با بیش از ۷ سال سابقه در زمینه تبلیغات گوگل می تواند کمپین تبلیغاتی ادوردز بهینه شده ای را برای شما راه اندازی کند تا بابت کلیک های اضافه و غیر مرتبط هزینه ای پرداخت نکنید.

شکی نیست که گوگل ادز (گوگل ادوردز) پر بازده ترین سیستم تبلیغاتی در جهان است. ترافیک ورودی در این شرکت، از فیلترهای گوناگونی عبور می کند و همین امر سبب کیفیت فوق العاده بالای آن برای کسب و کارها شده است. کسی که به وسیله گوگل ادز با وبسایت شما آشنا می شود به احتمال ۹۹.۹۹% مشتری واقعی است و آماده خرید محصول یا خدمات شماست!

نظرات مشتریان ما

نظر شما دربارۀ خدمات گوگل ادز شاهراه دیجیتال

تبلیغات در یوتیوب و جی میل و پلی استور گوگل

در مورد تبلیغات در گوگل بیشتر بدانید

شرکت گوگل به جز تبلیغات به صورت ادوردز (تبلیغ رو سرچ) تبلیغات بنر هم دارد، شما می توانید تبلیغ بنری خود را با توجه به تاریخچه جستجو کاربر و یا علایق کاربر تنظیم کنید. مخاطبینی رو برای نمایش بنر انتخاب کنید که از سایت سایت ها رقبا بازدید کردن یا اسم رقبا رو جستجو کردن و یا به دنبال یک ویدئو در یوتویب میگردند. هزینه این نوع تبلیغات بر اساس نمایش و یا بر اساس کلیک می باشد.

تبلیغات ویدئویی گوگل
تبلیغات گوگل در جی میل
تبلیغات ویدئویی
۵ میلیون تومان۳۵۰ دلار
  • دسترسی مستقیم به اکانت
  • دسترسی مستقیم گزارشات
  • ستاب و بهینه سازی کمپین
  • قابل استفاده برای ۳ ویدئو
  • هزینه نمایش تقریبی ۰.۰۱ دلار (۳۰۰ تومان)
  • قابلیت نمایش برای یک کانال خاص
تبلیغات نمایشی (بنری و پلی استور)
۵ میلیون تومان۳۵۰ دلار
  • دسترسی مستقیم سرور مجازی
  • دسترسی مستقیم گزارشات
  • ستاب و بهینه سازی کمپین
  • قابل استفاده برای ۳ سایت
  • حداقل هزینه هر کلیک ۰.۰۳ دلار
  • قابلیت نمایش روی یک جایگاه خاص

زمانی که یک وبسایت برای کسب و کارمان راه اندازی می کنیم، نخستین توقعی که از آن داریم این است که برایمان درآمدزایی داشته باشد. در واقع شاید تنها هدف ما از تاسیس آن همین باشد: افزایش درآمد.

هنگامی که راه های جذب بازدیدکننده برای وبسایت را بررسی می کنیم، با گزینه های زیادی رو به رو می شویم. بگذارید چند نمونه از این راهکارها را باهم بررسی کنیم:

  • تبلیغات گوگل یا همان گوگل ادز (گوگل ادوردز)
  • سئو
  • تبلیغات بنری در سایت های مختلف
  • استفاده از تبلیغات آفلاین

همانطور که می بینید راه های زیادی برای افزایش ترافیک وبسایت شما وجود دارد؛ اما چند سوال مهم:

  • کدام راهکار موثرتر است؟
  • کدام گزینه در کوتاه مدت بازدهی بیشتری دارد؟
  • در کدام یک از مدل های بالا می توانیم گزارش دقیق تری از میزان موثر بودن کمپین تبلیغاتی خود به دست آوریم؟

امروز تصمیم داریم با شما درباره موثرترین و پربازده ترین سیستم تبلیغات اینترنتی در جهان یعنی گوگل ادز ((Google Ads صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

تبلیغ در گوگل چگونه امکان پذیر است؟

بیشترین درآمد موتورهای جستجو در جهان از طریق تبلیغات است و گوگل هم از این قاعده مستثنی نیست. گوگل سال هاست که برای کسب درآمد، سیستم تبلیغاتی خود را راه اندازی کرده است و امروزه بعد از گذشت فراز و نشیب های فراوان، این سیستم به اوج بلوغ و بازدهی خود رسیده است.

تبلیغات در گوگل مزایای بسیاری نسبت به سیستم های رقیب دارد که در ادامه به بررسی آن می پردازیم اما قبل از هرچیزی باید بدانیم گوگل ادز (Google Ads) دقیقا چیست و چگونه کار می کند؟

گوگل ادز (Google Ads) چیست؟

گوگل ادز نام جدید سیستم تبلیغاتی گوگل است. قبلا این سیستم «گوگل ادوردز» نام داشت که در سال ۲۰۱۸ به گوگل ادز تغییر کرد. نحوه کار در این سیستم تبلیغاتی بسیار ساده است:

زمانی که شما عبارتی را سرچ می کنید، گوگل در دیتابیس عظیمی که اطلاعات سایت ها را در آن سازماندهی کرده است، به جستجوی بهترین پاسخ برای شما می گردد و در نهایت نتایج را در چندین صفحه به نمایش می گذارد. در هر صفحه گوگل، ۱۰ سایت به نمایش گذاشته می شود.

این وبسایت ها بر اساس میزان سئو بودن در رتبه های مختلفی قرار می گیرند. به غیر از صفحه نتایج، گوگل باکس دیگری را برای تبلیغات در نظر گرفته است که بالاتر از صفحه نتایج اصلی است. در واقع این باکس طوری طراحی شده است که کاربر ابتدا سایت های تبلیغاتی را ببیند و بعد به سراغ نتایج اصلی برود.

تمام بحث ما همان باکس کوچکی است که بالاتر از نتایج نشان داده می شود. ما به آن باکس و لیستی که درونش قرار می گیرد، گوگل ادز (گوگل ادوردز) می گوییم. در واقع شما با گوگل ادز می توانید بدون نیاز به سئو، در هر لحظه ای که اراده کنید در صدر نتایج جستجوی کاربرانتان باشید و برای سایت خود ترافیکی با کیفیت جذب کنید.

آموزش گوگل ادز (گوگل ادوردز)

اکنون تا حدودی با سیستم تبلیغاتی گوگل یا همان گوگل ادز (گوگل ادوردز) آشنا شدیم. در این بخش می خواهیم به صورت عمیق تر، سازُکار این غول تبلیغاتی را بشناسیم.

دانستیم که گوگل در صفحه نتایج باکس مجزایی را برای تبلیغات در نظر گرفته است و در کنار متن تبلیغاتی وبسایت ها کلمه AD به معنای «تبلیغ» را درج کرده است. به نظرتان دلیل درج این واژه در کنار لینک وبسایت ها چیست؟

گوگل همواره در تلاش است که در پاسخ به سرچ کابران، با کیفیت ترین و بهترین نتایج را نشان دهد. در واقع این موتور جستجو با درج واژه AD”” در کنار لینک وبسایت های تبلیغاتی، از محتواهای آنها سلب مسئولیت می کند و به کاربران می گوید که این وبسایت ها تبلیغاتی هستند و ممکن است بهترین پاسخ برای عبارت سرچ شده توسط شما نباشند.

البته کیفیت برای این سیستم تبلیغاتی بسیار مهم است. برای مثال گوگل ترجیح می دهد وبسایت های برند و با اعتبار را در باکس تبلیغاتی خود نشان دهد و آنها را به وبسایت های کم اعتبارتر ترجیح می دهد. همچنین محتوای صفحه ای که با آن اقدام به تبلیغات می کنید باید با کلمات کلیدی انتخابی شما مطابقت داشته باشد.

حال که صحبت از کلمات کلیدی شد لازم به ذکر است که یکی از مهم ترین مزایای گوگل ادز نداشتن محدودیت در انتخاب کلمات کلیدی است. شما هرچقدر سایت قدرتمندی داشته باشید بازهم نمی توانید در تمام کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان در صفحه اول نتایج گوگل قرار بگیرید اما این کار با گوگل ادز (گوگل ادوردز) امکان پذیر است.

شما می توانید تا آن جایی که بودجه تان اجازه می دهد کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارتان را انتخاب کنید و در صورت سرچ آن کلمات، در صفحه اول و بالاتر از وبسایت های برتر قرار بگیرید.

سیستم قیمت گذاری کلمات کلیدی در گوگل بر پایه “bid” یا «مزایده» است. در واقع هر کلمه کلیدی نسبت به میزان سرچ کاربران توسط گوگل قیمت گذاری می شود و البته این حداقل قیمت است. اگر سایت دیگری قیمتی بالاتر از شما پیشنهاد دهد، گوگل آن را برای نشان دادن در باکس تبلیغات در الویت قرار می دهد.

در باکس تبلیغاتی گوگل تعداد مشخصی وبسایت قرار می گیرد. اگر وبسایتی بر شما الویت داشته باشد، بالاتر از شما در لیست قرار می گیرد. حتی ممکن است به دلیل تکمیل ظرفیت باکس تبلیغات، مجبور شوید مدتی صبر کنید تا کمپین تبلیغاتی سایت های رقیب به پایان برسد و بعد از آن نوبت شما شود. البته با ثبت پیشنهادی بالاتر از رقبا، می توانید الویت گوگل را تغییر داده و شما در لیست به جای آنها قرار بگیرید.

تا الان با زبانی ساده سعی کردیم مکانیزم گوگل ادز را برای شما توضیح دهیم. حال که به صورت کلی با این سیستم تبلیغاتی آشنا شده اید، بهتر است تا به صورت تخصصی تر آن را شناخته و اصطلاحات آن را یاد بگیرید.

CPC چیست؟

واژه CPC معادل Cost Per Click به معنای قیمت هر کلیک یا هزینه به ازای هر کلیک است. در واقع با هر کلیک کاربر بر روی لینک وبسایتتان، شما هزینه ای را که معادل یک کلیک، قبل از شروع کمپین تبلیغاتی تعیین کرده اید، از شارژ حسابتان پرداخت می کنید.

Average CPC چیست؟

Average CPC معادل میانگین هزینه به ازای هر کلیک است. فرض کنید شما برای تمام کلمات کلیدی تان یک هزینه یکسان (۱دلار) در نظر گرفته اید. با هر بار سرچ و بالا آمدن صفحه نتایج، وبسایت شما در رتبه های گوناگونی در لیست قرار می گیرد. زیرا سایت های رقبا اگر مبلغ بیشتری برای یک سری از کلمات کلیدی پرداخت کرده باشند، بالای وبسایت شما در لیست قرار می گیرند.

Max CPC چیست؟

Max CPC مقدار هزینه است که تبلیغ کننده حاضر است برای یک یا گروهی از کلمات کلیدی بپردازد. در واقع شما با این مبلغ به گوگل می گویید که بالاتر از این میزان حاضر به انجام هزینه نیستید و اگر پیشنهادی بهتری بود، وبسایت رقیب را در الویت قرار بدهد. Max CPC با بررسی دقیق سایت های رقیب و بودجه مدنظر تعیین می شود.

Quality Score چیست؟

همانظور که در بالا نیز به آن اشاره کرده ایم، گوگل علاوه بر میزان مبلغ پرداختی شما در مزایده، معیارهای دیگری نیر برای نشان دادن تبلیغات دارد که آن را تحت عنوان Quality Score می شناسیم. مرتبط بودن کلمات کلیدی با متن تبلیغاتی، مرتبط بودن موضوع کلی وبسایت، کیفیت لندینگ پیج (صفحات فرود)، اعتبار دامنه و برند بودن شما از جمله مواردی است که در این معیار سنجیده می شود. Quality Score در یک بازه عددی بین ۱ تا ۱۰ تعیین می شود.

Ad Rank چیست؟

AD Rank معیاری است که تعیین می کند وبسایت شما در تبلیغات نمایش داده شود یا خیر. همچنین رتبه تبلیغ شما در لیست نیز به این معیار بستگی دارد. AD Rank بر اساس سنجه Quality Score تعیین می شود.

 

Ad position چیست؟

جایگاه و رتبه ای است که تبلیغ شما در آنجا قرار می گیرد. مثلا اگر تعداد تبلیغات ۴عدد باشد و شما در رتبه ۱ قرار بگیرید، مقدار AD Position شما عدد ۱ است.

نکته بسیار مهم: میزان Quality Score و AD Rank در مزایده های گوگل از اهمیت بالایی برخوردار است. شما حتی ممکن است با پیشنهاد مبلغ بالاتری نسبت به رقیبتان، بازهم در الویت قرار نگیرید و گوگل رقیبتان را بر شما حتی با مبلغ پیشنهادی کمتر ترجیح دهد.

کیورد پلنر چیست؟

کیورد پلنر یکی از ابزارهای کاربردی گوگل است که برای تنظیم کمپین های تبلیغاتی گوگل ادز (گوگل ادوردز) از آن استفاده می شود. با استفاده از این ابزار می توانیم کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کارمان را به همراه میزان سرچ ماهیانه به دست آوریم.

بعد از خرید اکانت گوگل ادز می توانید از کیورد پلنر کلمات کلیدی مورد نیاز خود را به همراه قیمت و میزان سرچ ماهیانه توسط کاربران، استخراج کرده و کمپین تبلیغاتی خود را آغاز کنید.

سفارش و درخواست مشاوره

منتظر چی هستید؟

محصولات ما را در آکادمی شاهراه دیجیتال مشاهده نمایید

فهرست